Směs koření na výrobu domácích klobás bez polyfosfátu
Slouží k výrobě trvanlivého masného výrobku Čabajka
Vhodné pro nakládání masa k uzení a přípravě masných výrobků
Nejkvalitnější paprika, která se používá k dobarvení omáček, do studené...
K dochucení a obarvení omáček
Klobásová paprika vhodná do klobás, salámů, párků a ostatních uzenin, vhodná...
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů
Univerzální směs bez E 621 k dochucení polévek, omáček i studených jídel
Vhodná do mlýnků
Neodmyslitelné koření mnoha kuchyní
Směs k výrobě zvěřinových klobás bez ÉČEK
Na prášek rozemletá hořčice ochucuje omáčky k barbecue a masová jídla
Směs na grilované, nebo pečené kuře bez přidaného glutamátu E 621
Startovací kultura na syrové klobásy se silnou kyselostí.
k dochucení a obarvení omáček
Nastavení