Směs koření na výrobu domácích klobás bez polyfosfátu
Slouží k výrobě trvanlivého masného výrobku Čabajka
Vhodné pro nakládání masa k uzení a přípravě masných výrobků
Klobásová paprika vhodná do klobás, salámů, párků a ostatních uzenin Vhodná...
Nejkvalitnější paprika, která se používá k dobarvení omáček, do studené...
Na prášek rozemletá hořčice ochucuje omáčky k barbecue a masová jídla
Do všech ostrých pokrmů, omáček, gulášů, polévek, mletých mas a masových směsí.
Směs k výrobě zvěřinových klobás bez ÉČEK
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů
Směs na grilované, nebo pečené kuře bez přidaného glutamátu E 621
Startovací kultura na syrové klobásy se silnou kyselostí.
Vhodná do mlýnků
Neodmyslitelné koření mnoha kuchyní
Ostré chilli vločky bez semen
Univerzální směs bez E 621 k dochucení polévek, omáček i studených jídel
Nastavení