Gyuto / Chef 8" (200mm) Dellinger Harukaze Professional Damascus

Kód: HD16
4 998,99 Kč
Skladem u dodavatele
Možnosti doručení

Japonský šéfkuchařský nůž s jádrem z oceli AUS-10-67 vrstev damaškové oceli disponuje rukojetí ze dřeva Shadow-wood. Délka čepele 200 mm. To vše v dárkové krabičce z borovicového dřeva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Japonský nůž na maso GYUTO / Chef 8“ ( 200 mm ) Dellinger Harukaze 

 

.

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE ( délka čepele 200 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Harukaze je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:        135 mm
Délka čepele:          195 mm
Celková délka:        325 mm
Hmotnost:                215 g

Nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger HARUKAZE má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli AUS-10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem LADDER minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

Rukojeť západního stylu je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Shadow-Wood. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.

Doporučení a údržba:

Japonský nůž GYUTO / Chef 8“ HARUKAZE z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !


Doplňkové parametry

Kategorie: Nože
Záruka: 2 roky
Délka rukojeti: 135 mm
Délka čepele: 195 mm
Celková délka: 325 mm
Hmotnost: 250 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Provozovatel e-shopu

      Nože od řezníka s.r.o.
      Sídlo firmy: Lonkova 510, 530 09 Pardubice
      IČO: 06833616
      DIČ: CZ06833616
© 2020 Nože od řezníka, s. r. o. | Všechna práva vyhrazena | Designed by Bouncer Graphics