Nepostradatelná v indické kuchyni pro svoji výraznou chuť a aroma
Jedno z nejrozšířenějších koření světa, pro své nezaměnitelné aroma se...
Velmi rozšířené koření, které pochází z keře se stále zelenými listy-vavřínu
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu...
Mletý zázvorový kořen (oddenek)
Vanilkové tobolky jsou plody popínavé tropické rostliny (Vanilla planifolia)....
Do zvěřinových pokrmů a tučných mas
Do nádivek, paštik, k vepřovému masu, huse či kachně
Škumpa koželužská - mletý plod
Nejkvalitnější pravá mletá skořice ze Srí Lanky
Do jablečných náplní a moučníků
Lámaná na drobné úlomky, vhodná do punčů a svařených vín
Mleté listy dřevnaté trvalky k ochucení skopového a králičího masa.
Dochucení pizzy a těstovin
Sušené oplodí pomeračovníku
Nastavení