Popis
Tradiční nůž na pečivo a chléb se zoubkovaným ostřím čepele v délce 20 cm. Tento nůž vřele doporučujeme pro jeho ergonomický tvar rukojeti a kvalitní zpracování.
- Materiál čepele: ocel X50CrMoV15.
- Tvrdost ocele: HRc 55+/-2
- Nedoporučujeme mytí v automatických myčkách na nádobí.
NOŽÍŘSKÁ OCEL X50CRMOV15
Martenzitická nerezová ocel, vynikající pro řezné nástroje. Ekvivalent Aisi Stainless 440C. W.1.4116.
Složení:
- C: 0,48-0,60 %
- Cr: 14,50 %
- Mo: 0,65 %
- V: 0,15 %
Tepelné zpracování: Kalicí teplota 980-1050 ° C (1795-1925 ° F), kalení v oleji. Popouštění 2 hodiny 160° Celsia. Rockwell: 55-57,5 HRC.
Materiál čepele | ocel X50CrMoV15. |
Tvrdost čepele | HRc 55+/-2 |
Délka čepele | 20 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.