Popis
Tento vykosťovací nůž je určen jak profesionálům, tak i těm, kteří s masem nepracují často.
Díky vyšší pružnosti a řezivosti určený pro snadnější vykosťování masa především v oblasti kloubů a pánve a oddělování dlouhých kostí. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 1,4116 o tvrdosti 55-58 Hrc s vysokou řezivostí a otěruvzdorností osvědčenou pro výrobu řeznických a kuchyňských nožů.
Nůž je certifikován pro styk s potravinami dle norem Evropské unie.
Hmotnost | 0,099 kg |
Materiál čepele | nerezová ocel 1,4116-55-58Hrc |
Materiál střenky | plast |
Pouzdro | blistr |
Počet dílů nože | 1 |
Délka nože | 260 mm |
Délka čepele | 130 mm |
Šířka čepele | 22 mm |
Tloušťka čepele | 2 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.