Miyabi 800DP Hibana Chef Knife - Gyuto 16cm
Kód: KW-MH05Detailní popis produktu
Chef Knife 16cm MIYABI 800DP HIBANA
.
Řada MIYABI Hibana má na čepeli 49 vrstev damaškové oceli, která tvoří jedinečný a neopakovatelný vzor nazývaný „Jiskra“ [Hibana]. Jádro je z oceli FC61 Fryodur s tvrdostí 61 stupňů Rockwella (HRC). Trojitě nýtovaná rukojeť má ergonomický tvar, který je maximálně pohodlný pro úchop a vedení nože při řezu. Elegantní černé a mosazné distanční prvky na rukojeti zvyšují krásu nože, pevný úchop a dobrou manévrovatelnost na špičce.
.
✅ Extrémně tvrdé jádro z oceli FC61
✅ Tvrdost 61 Rockwella
✅ 48 vrstev oceli
✅ Damascénský design "HIBANA"
✅ Autentický, úzký japonský tvar
✅ Klínový výbrus do tvaru "V"
✅ Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení
✅ Ostří Katana Edge
✅ Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
✅ Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť
✅ Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
✅ Ozdobný PIN v rukojeti
✅ Není vhodné do myčky
.
Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.
.
Doporučení a údržba:
.
✅ Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny
✅ Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí
✅ Zabraňte ohýbání nože
✅ Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit
✅ Chraňte ostří před nárazem
✅ Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.