Popis
Kované kuchařské nože nejvyšší kvality, které splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti.
Zpracování: Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří.
Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V.
Tvrdost min. 52 HRc.
Délka čepele: 200 mm
Celková délka: 332 mm
Hmotnost: 271 g
Délka čepele | 200 mm |
Celková délka: | 332 mm |
Hmotnost | 271 g |
Materiál střenky | speciální plast |
Materiál čepele: | : Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.