Vše o uzení-Vladimír Dyk

 

Rady tipy recepty jak správně udit

Dostupnost Vyprodáno
249 Kč
Kód produktu 1156
Značka Vydavatelství :Grada
Kategorie Návody a kuchařky pro řezníky, kuchaře i uzenáře
Položka byla vyprodána...
 

Užitečné rady a skvělé recepty,které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.

Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení,ať již udí doma ,na chatě či chalupě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.