Popis
Nůž na maso - speciálně určen ke zpracování masa v syrovém či tepelně upraveném stavu. Nůž má speciální tvar a je vhodný především ke krájení masa ať už na jemné plátky nebo tenké nudličky. Tento nůž vřele doporučujeme.
- Materiál: X50CrMoV15
- Tvrdost: HRC 55+/-2
- Délka čepele: 20 cm
- Nedoporučujeme mytí v automatických myčkách na nádobí
Nožířská ocel X50CrMoV15
Martenzitická nerezová ocel, vynikající pro řezné nástroje. Ekvivalent Aisi Stainless 440C. W.1.4116.
Složení:
- C: 0,48-0,60 %
- Cr: 14,50 %
- Mo: 0,65 %
- V: 0,15 %
Tepelné zpracování: Kalicí teplota 980-1050 ° C (1795-1925 ° F), kalení v oleji. Popouštění 2 hodiny 160° Celsia. Rockwell: 55-57,5 HRC.
Materiál čepele | X50CrMoV15 |
Tvrdost čepele | HRC 55+/-2 |
Délka čepele | 20 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.